15/6/12

Implosió impugnada15. Al poble vell de Beneixida.












Implosió impugnada15
Rafael Tormo i Cuenca

23 de juny a les 14,00 hores al poble vell de Beneixida
http://compartirdonagustet.net/festeta/


¨L’espectacle no és un conjunt d'imatges, sinó una
relació social entre persones mediatizadas per imatges¨
Guy Debord










Aquesta implosió impugnada esta dintre del FESTETA al poble Vell de Beneixida i aquest es vol pensar des d’eixa nova força de relacions estructurades per mig dels noves tecnologies de comunicació en xarxa que hores d'ara semblen ser l'arquitectura social imperant.



Ja són molts els que pensem que aquestes noves estructures basades en l'efectivitat de respostes multitudinàries està sent fonamentada sols des de les impotències dels seus membres i no de la seua força contextual. Per tant no són una alternativa al model imperant sinó una replica més.

És per això el posar en dubte eixe nou horitzó de intel·ligència col·lectiva; com a nou paradigma salvífic. Alló de que sí connectem una gran multitud de intel·ligències és puga arribar més lluny i ajudar-nos amb el viure. La cosa és més complicada i perillosa.

Per això aquesta acció d'experiència personal, irracional i intransferible i a més a més des de l'art. 
No hi ha objecte, hi ha funcions que és posen en sentit en el mateix moment que és accionen (persones engegant petards, masclets, traca, etc ).



16 voluntaris és disposaran en tres cercles concèntrics i sentats amb diferents càrregues pirotècniques les aniran fent esclatar a mena de mascletà. La seua disposició concèntrica disposarà el centre com espai de foc on tot serà possible per uns instants.